Nutrition in Finland (5 cr)
Code: C-02504-MM00BY26-3005
General information
- Enrolment period
- 18.11.2024 - 09.01.2025
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 10.02.2025 - 18.05.2025
- Implementation has ended.
- Credits
- 5 cr
- Institution
- JAMK University of Applied Sciences, Verkko-opiskelu oppimisympäristössä (Moodle).
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 50
- Course
- C-02504-MM00BY26
Objectives (course unit)
Tämän opintojakson jälkeen sinulla on laaja käsitys ravitsemuksesta. Tarkoituksena on synnyttää mielenkiintoa ravitsemuksen opiskelua kohtaan. Hallitset ravitsemuksen vaikutukset hyvinvointiin ja terveyteen sekä osaat viestiä ravitsemuksesta asiakaslähtöisesti. Tunnistat suomalaisten kansanterveyteen vaikuttavat oleellisimmat ravitsemuksen tekijät sekä haasteet. Osaat analysoida kriittisesti ravitsemusviestintää ja mediaa. Tunnistat peruselintarvikkeiden ravintoainesisällöt ja niiden vaikutuksen ruokavalioon. Osaat perusravintoainelaskennan ja osaat soveltaa laskentaa ravitsemussuosituksiin. Osaamiset: Kestävä ruokajärjestelmäosaaminen Palveluliiketoimintaosaaminen Oppimaan oppiminen
Content (course unit)
Suomalaisten ravitsemus Elintarvikkeet ja ravitsemus Ravitsemuslaatu Ravitsemusviestintä Erityisruokavaliot Vuorovaikutus- ja viestintätaidot
Location and time
E-learning in a learning environment (Moodle).
Exam schedules
The course includes an exam.
Assessment scale
Pass/Fail
Teaching methods
Videolectures Individual work Aquarium conversation
Learning materials
Student workload
Videos 6 h Individual assignments 89 h Book analysis group converstation 40 h
Completion alternatives
Acceptance (replacement and inclusion) Identifying and recognizing skills acquired in other ways Studying More detailed instructions can be found in the degree regulations and study guide.
Further information
The completion of the course (passed / failed) is assessed on the basis of individual and group assignments. Peer feedback, peer review Self-assessment