Skip to main content

Minustako restonomi? (2 cr)

Code: 8T00FU74-3001

General information


Enrolment period
01.12.2021 - 01.04.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.12.2021 - 15.05.2022
Implementation has ended.
Credits
2 cr
Virtual portion
2 cr
Mode of delivery
Online learning
Unit
Hospitality Management
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
5 - 70
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Eija Reunanen
Pilvi Torvinen
Pilvi Torvinen
Person in charge
Eija Reunanen
Course
8T00FU74

Objectives (course unit)

Opintojakson suoritettuaan opiskelija
- on tutustunut restonomien toimenkuviin, työtehtäviin ja ammattinimikkeisiin
- on perehtynyt restonomiopintojen opiskelutapoihin, opintosisältöihin ja oppimisympäristöön
- tunnistaa oman tapansa oppia ja opiskella sekä kehittää taitojaan
- osaa pohtia omia vahvuuksiaan ja arvojaan

Content (course unit)

- restonomiopintojen sisällöt ja opiskelumetodit
- uramahdollisuudet
- omien opiskelutaitojan arviointi

Assessment criteria, pass/fail (course unit)

Hyväksytty
Opiskelija on perehtynyt restonomin tutkintoon, oppimisympäristöön ja alan ammatteihin. Opiskelija tutustuu restonomin ammattiin, opiskeluun liittyviin materiaaleihin ja on suorittanut hyväksytysti annetut tehtävät. Opiskelijalla on tietoa, minkälaisiin työtehtäviin restonomikoulutus valmentaa. Opiskelija perehtyy ammattikorkeakoulussa käytettäviin opiskelumenetelmiin ja järjestelmiin. Opiskelija osaa arvioida omaa ajankäyttöään opintojakson aikana.

Hylätty
Edellä mainitut kriteerit eivät täyty.

Location and time

Opintojakso toimii non stop periaatteella Moodle oppimisympäristössä ajalla 1.12.2021-15.5.2022.

Exam schedules

Ei tenttejä.

Assessment scale

Pass/Fail

Teaching methods

Opintojakso on itsenäisesti tehtävä verkkokurssi Moodle oppimisalustalla. Opintojakson aikana opiskelija voi edetä tehtävissä oman aikataulunsa mukaisesti. Opintojakson aloituksesta opiskelijoilla on yhteensä noin 60 päivää aikaa suorittaa opintojakso. Opiskelija saa arvioinnin opintojaksosta 3 viikon sisällä siitä, kun kaikki tehtävät on palautettu.

Learning materials

Kaikki opetusmaateriaali löytyy Moodlesta.
mm.
- videoita alumnien urapoluista
- videoita ja muuta materiaalia opiskelusta, oppimisympäristöistä ja opiskelutavoista
- podcast kurkistuskurssilaisten kokemuksista restonomiopinnoista

Student workload

Opiskelijan työ 2 x 27h = 56h
Moodle-oppimisympäristössä olevaan aineistoon perehtyminen ja itsenäiset tehtävät.

Content scheduling

- Restonomiopintojen sisällöt ja opiskelumetodit
- Uramahdollisuudet
- Omien opiskelutaitojen arviointi

Verkkokurssi koostuu neljästä eri aihealueesta ja tehtävistä. (2 op)

Tällä opintojaksolla käsiteltävät aiheet auttavat sinua hahmottamaan, millaista on restonomiksi opiskelu ja millaisiin tehtäviin restonomikoulutus sinut valmentaa. Tämän lisäksi pääset tutustumaan Tampereen ammattikorkeakoulun monipuolisiin opiskelumahdollisuuksiin.
1. Johdatus opintojaksoon
2. Mihin restonomikoulutuksesta valmistuu
3. Minkälaista opiskelu on?
4. Oppimisympäristö
5. Lopputehtävä
Yhteensä kolme tehtävää.

Completion alternatives

Ei valinnaisia suoritustapoja.

Assessment criteria - fail (0) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Hylätty
Edellä mainitut kriteerit eivät täyty.

Assessment criteria - pass/fail (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Hyväksytty
Opiskelija on perehtynyt restonomin tutkintoon, oppimisympäristöön ja alan ammatteihin. Opiskelija tutustuu restonomin ammattiin, opiskeluun liittyviin materiaaleihin ja on suorittanut hyväksytysti annetut tehtävät. Opiskelijalla on tietoa, minkälaisiin työtehtäviin restonomikoulutus valmentaa. Opiskelija perehtyy ammattikorkeakoulussa käytettäviin opiskelumenetelmiin ja järjestelmiin. Opiskelija osaa arvioida omaa ajankäyttöään opintojakson aikana.

Mikäli kurssin osallistuja opiskelee ammatillisessa koulutuksessa ja tavoitteena on sisällyttää opintojakso osaksi ammatillista tutkintoa, tulee osallistujan olla yhteydessä arviointiin liittyen kurssin opettajaan.

Go back to top of page