Nutrition and Health (2cr)
Code: 7K00CM93-3009
General information
- Enrolment period
- 22.08.2019 - 08.10.2019
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 17.09.2019 - 08.10.2019
- Implementation has ended.
- Credits
- 2 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Open University of Applied Sciences
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Degree Programme in Physiotherapy
- Degree Programme in Nursing and Health Care, Nursing
- Degree Programme in Social Services
Objectives (course unit)
Opiskelija osaa
- kuvata ravintoaineiden pääasialliset saantilähteet ruokavaliossa ja merkityksen elimistön toiminnan kannalta
- soveltaa ravitsemustieteellistä tietoa ja ravitsemussuosituksia terveellisen ja suositusten mukaisen ruokavalion koostamiseen
- arvioida ravinnon merkitystä terveyden ja hyvinvoinnin näkökulmasta.
Content (course unit)
- Ihmisen ravinnontarve
- Ravintoaineet
- Ravitsemussuositukset
- Ravinnon ja ruokatottumusten yhteys terveyteen
Exam schedules
Tenttiä ei ole.
Assessment scale
Pass/Fail
Teaching methods
Luennot
Itsenäiset tehtävät
Työskentely Tabulassa