Practical Training 1 (15 cr)
Code: 8T00GL04-3001
General information
- Enrolment period
- 11.11.2024 - 19.12.2025
- Registration for the implementation has begun.
- Timing
- 01.01.2025 - 31.12.2025
- Implementation is running.
- Credits
- 15 cr
- RDI portion
- 10 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Hospitality Management
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 60
- Degree programmes
- Degree Programme in Hospitality Management
Objectives (course unit)
During the training period, you will familiarize yourself with practical tasks and apply the learned knowledge and skills in working life in the field of service business.
Student:
- works at a practical level of tasks in the field of hospitality
- can work on client interface hospitally
- can work safely and in accordance with the quality criteria for the job.
- can use machines and equipment for jobs and software
- gets acquainted with the field of collective agreement.
- participates in working life communication and interaction situations
- able to act in the work community and to promote their own and the Community's well-being
Content (course unit)
WHAT are the capacity to operate in the service business in the field of service?
HOW does hospitality, profitability and accountability come true at the internship?
WHAT are the development of this job in the industry seems to be?
Assessment criteria, pass/fail (course unit)
Student identifies and adheres to its own field important practices.
Student works in cooperation responsibly and has developed interaction skills.
Student gives and receives feedback actively and constructively.
Student will review and evaluate things from both your own and from the point of view of the local community.
Assessment methods and criteria
-harjoittelun suorittaminen ja siitä tehtävät dokumentit (sopimus, oppimispäiväkirja, todistus)
-arviodaan S-merkinnällä
Assessment scale
Pass/Fail
Teaching methods
-työelämässä suoritettu harjoittelu
-oppimisen reflektointi
Student workload
-1 op vastaa 27 tunnin työtä
Content scheduling
-Harjoittelun suoritusaika on tutkiohjelman aikataulun mukaisesti ensimmäisen lukuvuoden keväällä - kesällä eli alkaen 1.5.
Completion alternatives
-osaamisen todentaminen aiemmin hankitulla osaamisella (AHOT-menettely)
-linkki AHOT - ohjeisiin
https://tuni.sharepoint.com/:w:/r/sites/TG-Palveluliiketoiminnankoulutus/_layouts/15/Doc.aspx?sourcedoc=%7B66786793-A6DD-4F14-B685-6773921E03DC%7D&file=Harjoittelu%201%20p%25u00e4ivitetty%20AHOT-menettely.docx&wdOrigin=TEAMS-MAGLEV.p2p_ns.rwc&action=default&mobileredirect=true
Aikaisemmin hankittu osaaminen voidaan tunnistaa ja tunnustaa ns. ahotoinnin kautta (AHOT)
Voit hakea hyväksilukua, jos olet työskennellyt päätoimisesti vähintään puoli vuotta samassa työpaikassa tehden monipuolisia alan työtehtäviä koulutusohjelman toimintaympäristöissä (toimitila, ammattikeittiö, hotelli ja ravintola). Alan perustutkintoon sisältyvää työssäoppimista ei hyväksytä harjoitteluksi.
Jos sinulla on alan perustutkinto ja alan työkokemusta samassa työpaikassa puoli vuotta, voit hakea ahotointia max 15 op.
Hyväksilukua haetaan Pakissa HyväHot-järjestelmässä. Lue ensin HyväHot-hyväksilukujärjestelmän opiskelijan ohjeet, ja sieltä erityisesti luku 4. HyväHot hakemuksen tekeminen täältä, jotta hakemuksesi menee kerralla oikein eikä käsittely viivästy.
Täytä sähköinen hyväksilukuhakemus.
Kohta: Opinnot tai osaamiset -> valitse: lisää olemassa oleva osaaminen
Kohta: Haettavan hyväksilukemisen tyyppi -> valitse: korvaaminen
Practical training and working life cooperation
-harjoittelu tehdään työelämään
International connections
-harjoittelu voidaan suorittaa ulkomailla