Skip to main content

Practical Training 2 (15 cr)

Code: 8T00FV95-3002

General information


Enrolment period
25.11.2024 - 01.08.2025
Registration for the implementation has begun.
Timing
01.01.2025 - 31.12.2025
Implementation is running.
Credits
15 cr
RDI portion
15 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Hospitality Management
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
10 - 50
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Arja Luiro
Jaana Sahlsten
Person in charge
Jaana Sahlsten
Course
8T00FV95

Objectives (course unit)

Student:
- works and develops his/her know-how in the career path and / or expert positions in the hospitality industry
- detects development targets in their work / training environments and participates in development work
- makes use of the possibilities of digitalisation in their work
- understands the complexity of changing working life and acts flexibly in changing working life situations
- can describe and evaluate the economic and prosperity of their own operations

Content (course unit)

WHICH human, economic and functional factors will ensure the success of the training community?
HOW are products and services being developed at the internship by utilizing multi-professional know-how and the latest technology?
HOW is the objectives of sustainable development in the training community and how the responsibility of practices is realized?

Assessment criteria, pass/fail (course unit)

The student is able to act in pre-emptive and / or expert tasks in the Response expertise.
The student is able to look for a variety of practices and solution options, justify their choices and try new types of operating models.
The student uses feedback as a tool for its own professional growth. He looks at and evaluates itself as well as the community or the work set in which its own professional field works. He knows how to cooperate responsibly and has developed its interaction skills.

Assessment scale

Pass/Fail

Teaching methods

Työssäoppiminen

Student workload

Laajuus 15-20 op (405-540 h; 1 op. = 27 h)

Completion alternatives

Aikaisemmin hankittu osaaminen voidaan tunnistaa ja tunnustaa ns. ahotoinnin kautta (AHOT)

Voit hakea hyväksilukua soveltuvan työkokemuksen perusteella. Keskustele oman opettajatuutorisi kanssa ohjauskeskustelussa, onko työkokemuksella hyväksiluku sinulle mahdollinen. Hyväksilukemiseen vaaditaan yhden vuoden työkokemus restonomin esihenkilö- tai asiantuntijatehtävissä.


Hyväksilukua haetaan Pakissa HyväHot-järjestelmässä
Lue ensin HyväHot-hyväksilukujärjestelmän opiskelijan ohjeet, ja sieltä erityisesti luku 4. HyväHot hakemuksen tekeminen, jotta hakemuksesi menee kerralla oikein eikä käsittely viivästy.

Täytä sähköinen hyväksilukuhakemus:

Kohta: Opinnot tai osaamiset -> valitse: lisää olemassa oleva osaaminen
Kohta: Haettavan hyväksilukemisen tyyppi -> valitse: korvaaminen
Lisää tarvittavat liitteet:

Kohtaan Kuvaus: omin sanoin selvitys monipuolisista alan työtehtävistä, joita olet työpaikassa tehnyt
Kohtaan Saamani osaamisen kuvaus suhteessa osaamistavoitteisiin: lyhyt selostus omin sanoin omasta osaamisestasi suhteessa harjoittelun tavoitteisiin
Kohtaan Liitteet: lataa tiedostona 1) työtodistus/-todistukset.

Practical training and working life cooperation

Tutkintoon kuuluva pakollinen harjoittelu.

International connections

Harjoittelu on mahdollista suorittaa ulkomailla.

Go back to top of page