Skip to main content

We Make Future Together (10 cr)

Code: 8T00DQ76-3007

General information


Enrolment period
11.12.2023 - 21.02.2024
Registration for the implementation has ended.
Timing
04.03.2024 - 30.04.2024
Implementation has ended.
Credits
10 cr
Virtual portion
2 cr
RDI portion
4 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Business and Media
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 50
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Riitta Brännare
Pilvi Torvinen
Person in charge
Riitta Brännare
Tags
BLENDED
Course
8T00DQ76

Objectives (course unit)

Students are able
- to express their justified view on the field of business and its development
- to make visible the hospitality management brand of Tampere University of Applied Sciences
- to evaluate and reflect on themselves and their professional growth

Content (course unit)

WHAT is the hospitality management brand of Tampere University of Applied Sciences like?
Why is networking important?
HOW do I grow into a professional and develop the field of business?

Assessment criteria, satisfactory (1-2) (course unit)

RestoSmash event has been implemented together with partners in field. The content and implementation of RestoSmash event are traditional and typical in the field. There is not much visibility of RestoSmash event is line of business. The student’s has not been involved enough in RestoSmash. The students works in team but she/he is not responsible for entire team work. She/he is not able to evaluate her/his or the team work justifiably. The student’s professional growth is not always connected with her/his activieties.

Assessment criteria, good (3-4) (course unit)

RestoSmash event has been planned and implemented together with partners in the field utilized networks. RestoSmash event gets publicity in the field of business. The student understands the idea of measurement in planning, implementation, monitoring and evalution. The student is active in the team and is able to reflect her/his own and team work. The student’s professional growth is visible and she/he brings out the hospitality management brand.

Assessment criteria, excellent (5) (course unit)

RestoSmash event has been planned and implemented innovatively in cooperation with partners in the field by creating and utilizing networks. RestoSmash event brings the new perspectives and gains visibility to the field. The student is able to plan, implement, monitor and evaluate comprehensively different kind of events by using chosen measures. The student is responsible for her/his work in the team and is able to evaluate her/his own and team work justifiably. The student’s professional growth appears in responsibility and cooperative activities. The student brings out the hospitality management brand in networks positively.

Assessment criteria, pass/fail (course unit)

There are some failings in studies.

Location and time

Periodi 4: 4.3.-24.4.24 TAMK ja etä

Exam schedules

-lopputentti kurssin lopussa (tarkempi ajankohta myöhemmin) liittyen tapahtuman tuottamiseen, markkinointiin (sis. brändäys), budjetointiin, seurantaan, johtamiseen liittyen

Assessment methods and criteria

-osallistuminen tapahtumiin (Sprinti Innovation Festival) tai Resto2024 -kilpailuihin ja tapahtumasta yhteenveto ja oppimisen reflektointi - Suoritus
-osallistuminen Resto Smash -tapahtuman suunnitteluun, toteutukseen ja loppuraportointiin - Suoritus ja arvio 0-5
-tentin suorittaminen (sisältää tapahtuman järjestämiseen liittyvän kokonaisuuden) - arvio 0-5
-harjoitukset esim. vapaavalintaisen teoksen käsittely
-loppukeskustelu ja itsearvio, oman osaamisen analysointi ja kehittäminen- arvio

tarkentuu alkukevään aikana

Assessment scale

0-5

Teaching methods

-luennot
-harjoitukset ja tiimityöt
-tapahtuman järjestäminen
-osallistuminen Sprint Innovation -tapahtumaan tai Resto2024 tietotaitokilpailuihin (erillinen suoritus 3 op, Tulevaisuuden tila 7 op)

Learning materials

-määritellään moodlessa
-valinnainen teos liittyen brändäykseen, tapahtumatuotantoon tms. kurssin tavoitteisiin nähden

Student workload

-1 op vastaa 27 tuntia opiskelijan työtä
-koostuu kontaktiopiskelusta ja itsenäisestä työstä yksin ja erilaisissa kokoonpanoissa
-riippuu myös opiskelijan omista tavoitteista ja panoksesta sekä aiemmasta osaamisesta

Content scheduling

-kurssin toteutuspäivät periodin 4 (4.3.-24.4.24) sisällä ovat maanantait (pl. pääsiäismaanantai 1.4.) ja tiistait klo 9-14/15 sekä keskiviikko klo 12.30-15. Lisäksi viikoilla 10-11 on poikkeava ohjelma, koska silloin on kurssiin sisältyvät tapahtumat Sprint Innovation Festival / Resto2024 -tietotaitokilpailut.
Resto Smash -tapahtuma on viikolla 16 torstaina ja/tai perjantaina 18.-19.4.24 ja toteutetaan yhdessä 23restojen kanssa
Kurssin tarkempi aikataulu on nähtävissä moodlessa kurssin alkamisen aikoihin.

Practical training and working life cooperation

-projekteja tehdään työelämän toimeksiantoina (Sprint ja Resto24 -kilpailut) sekä lopputapahtuma tutkinto-ohjelman toimeksiantona

International connections

-Sprint Innovation -tapahtuma on monialainen ja kansainvälinen ja tapahtuu englanninkielellä.
-muissakin tapahtumissa voi olla kans.välisyyttä osallistujien ja kielen suhteen

Further information

-kurssiin sisältyy Sprint Innovation Festival -tapahtuma, joka toteutuu viikoilla 10-11 (työskentelykieli on englanti ja työskentely tapahtuu monialaisissa tiimeissä), infotilaisuus Sprintistä on 6.2. klo 14.
tai
Resto2024 tietotaitokilpailut, jotka pidetään Porissa viikolla 11 tiistaista perjantaihin. Nämä molemmat tapahtumat ovat 3 op:n suorituksia ja sisältyvät Tulevaisuuden tila -kurssiin.

Tulevaisuuden tila tehdään yhdessä -kurssin aloitus on yhteisesti maanantaina 4.3.24 klo 9.00 TAMKilla.
Kurssiin kuuluu tapahtuma Resto Smash, joka toteutetaan viikolla 16 to ja/tai pe ja mukana on 23restot.

Go back to top of page