Skip to main content

Methods and Possibilities of International Business (5 cr)

Code: 3H00EA03-3003

General information


Enrolment period
22.11.2023 - 15.02.2024
Registration for the implementation has ended.
Timing
22.02.2024 - 05.04.2024
Implementation has ended.
Credits
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Business and Media
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Business Administration
Teachers
Juha Ikonen
Person in charge
Juha Ikonen
Tags
SELF LEARNING
Course
3H00EA03

Objectives (course unit)

The student knows the methods of the international trade in practice and can carry out export and import.

Content (course unit)

Documents in international trade
Exchange rate mechanism
International payment methods
Value added tax in international trade
Incoterms
Customs clearance

Assessment criteria, satisfactory (1-2) (course unit)

Satisfactory

Assessment criteria, good (3-4) (course unit)

Good

Assessment criteria, excellent (5) (course unit)

Excellent

Exam schedules

Kurssin jokaiseen moduuliin liittyy henkilökohtainen minitentti, joka tulee suorittaa annetussa aikataulussa.
Kurssin loputtua on vielä ns. rästitenttiviikko, jolloin on mahdollisuus joko korottaa tai suorittaa tekemättä jäänyt/hylätty minitentti.

Assessment methods and criteria

Arvointiperusteet selvitetään ensimmäisellä kerralla.

Assessment scale

0-5

Teaching methods

Kurssi on kuudesta moduulista koostuva verkkokurssi, jossa opiskellaan itsenäisesti annetussa aikataulussa.
Kurssilla on kolme ryhmätyötä.

Learning materials

Oppikirjaksi suositellaan Melin, Kirsti (2011): Ulkomaankaupan menettelyt. Vienti ja tuonti. AMK-Kustannus Oy. Hansaprint. Oppimateriaali Moodlessa.

Student workload

Ensimmäisen kerran jälkeen opiskelijalla on kattava käsitys kurssin kuormituksesta, jonka mukaan hän pystyy suunnittelemaan ajankäyttöään.

Content scheduling

Sisällön jaksotus esitellään ensimmäisellä kerralla.

Completion alternatives

Ei valinnaisia suoritustapoja.

Go back to top of page