Me as a Bachelor of Hospitality Management? (2 cr)
Code: 8T00FU74-3004
General information
- Enrolment period
- 02.07.2023 - 31.07.2023
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 14.08.2023 - 15.12.2023
- Implementation has ended.
- Credits
- 2 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Online learning
- Unit
- Hospitality Management
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 40
- Degree programmes
- Degree Programme in Hospitality Management
Objectives (course unit)
Opintojakson suoritettuaan opiskelija
- on tutustunut restonomien toimenkuviin, työtehtäviin ja ammattinimikkeisiin
- on perehtynyt restonomiopintojen opiskelutapoihin, opintosisältöihin ja oppimisympäristöön
- tunnistaa oman tapansa oppia ja opiskella sekä kehittää taitojaan
- osaa pohtia omia vahvuuksiaan ja arvojaan
Content (course unit)
- restonomiopintojen sisällöt ja opiskelumetodit
- uramahdollisuudet
- omien opiskelutaitojan arviointi
Assessment criteria, pass/fail (course unit)
Hyväksytty
Opiskelija on perehtynyt restonomin tutkintoon, oppimisympäristöön ja alan ammatteihin. Opiskelija tutustuu restonomin ammattiin, opiskeluun liittyviin materiaaleihin ja on suorittanut hyväksytysti annetut tehtävät. Opiskelijalla on tietoa, minkälaisiin työtehtäviin restonomikoulutus valmentaa. Opiskelija perehtyy ammattikorkeakoulussa käytettäviin opiskelumenetelmiin ja järjestelmiin. Opiskelija osaa arvioida omaa ajankäyttöään opintojakson aikana.
Hylätty
Edellä mainitut kriteerit eivät täyty.
Assessment scale
Pass/Fail
Teaching methods
Online
Student workload
Kurssi on 2 opintopistettä (1 op on 27 tuntia opiskelijan työtä) eli 54 tuntia.