Skip to main content

Practical Training 1 (15 cr)

Code: 8T00FV94-3001

General information


Enrolment period
08.12.2022 - 31.07.2023
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.05.2023 - 31.07.2023
Implementation has ended.
Credits
15 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Hospitality Management
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
15 - 60
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Sanna Luoto
Taija Karhe
Person in charge
Sanna Luoto
Course
8T00FV94

Objectives (course unit)

Student:
- works at a practical level of tasks in the field of hospitality
- can work on client interface hospitally
- can work safely and in accordance with the quality criteria for the job.
- can use machines and equipment for jobs and software
- gets acquainted with the field of collective agreement.
- participates in working life communication and interaction situations
- able to act in the work community and to promote their own and the Community's well-being

Content (course unit)

WHAT are the capacity to operate in the service business in the field of service?
HOW does hospitality, profitability and accountability come true at the internship?
WHAT are the development of this job in the industry seems to be?

Assessment criteria, pass/fail (course unit)

The student identifies and adheres to its own field important practices.
The student works in cooperation responsibly and has developed interaction skills.
The student gives and receives feedback actively and constructively.
The student will review and evaluate things from both your own and from the point of view of the local community.

Assessment scale

Pass/Fail

Teaching methods

Työssäoppiminen

Student workload

Laajuus 10-15 op (270-405 h; 1 op. = 27 h)

Completion alternatives

Aikaisemmin hankittu osaaminen voidaan tunnistaa ja tunnustaa ns. ahotoinnin kautta (AHOT)

Voit hakea hyväksilukua, jos olet työskennellyt päätoimisesti vähintään puoli vuotta samassa työpaikassa tehden monipuolisia alan työtehtäviä koulutusohjelman toimintaympäristöissä (toimitila, ammattikeittiö, hotelli ja ravintola). Alan perustutkintoon sisältyvää työssäoppimista ei hyväksytä harjoitteluksi.

Jos sinulla on alan perustutkinto ja alan työkokemusta samassa työpaikassa puoli vuotta, voit hakea ahotointia max 15 op.
Jos sinulla on puolen vuoden alan työkokemus samassa työpaikassa, mutta ei alan perustutkintoa, voit hakea ahotointia max. 10 op.

Hyväksilukua haetaan Pakissa HyväHot-järjestelmässä. Lue ensin HyväHot-hyväksilukujärjestelmän opiskelijan ohjeet, ja sieltä erityisesti luku 4. HyväHot hakemuksen tekeminen, jotta hakemuksesi menee kerralla oikein eikä käsittely viivästy.

Täytä sähköinen hyväksilukuhakemus.

Täyttöohje:
Kohta: Opinnot tai osaamiset -> valitse: lisää olemassa oleva osaaminen
Kohta: Haettavan hyväksilukemisen tyyppi -> valitse: korvaaminen

Practical training and working life cooperation

Tutkintoon kuuluva pakollinen harjoittelu.

International connections

Harjoittelu on mahdollista suorittaa ulkomailla.

Go back to top of page