Skip to main content

Practical Training 1 a (5 cr)

Code: 8T00DQ90-3005

General information


Enrolment period
18.09.2021 - 30.06.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
18.10.2021 - 31.07.2022
Implementation has ended.
Credits
5 cr
Local portion
5 cr
RDI portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Business and Media
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 60
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Riitta Brännare
Pilvi Torvinen
Pilvi Torvinen
Person in charge
Satu Kylmälä
Course
8T00DQ90

Objectives (course unit)

Students are able to work at staff member duties in the operational environments of the degree programme. They are able to serve customers and work safely.
They are able to use the machines, appliances, and software of the workplace. They are able to work according to the quality criteria of the workplace.
They learn to know the collective agreement.

Content (course unit)

HOW are hospitality and profitability implemented in the practical training place?
WHAT seem to be the development needs in the field from the viewpoint of this workplace?

Assessment criteria, satisfactory (1-2) (course unit)

- suhtautuminen työhön epävarmaa
- on riippuvainen ohjeista ja malleista, työn tuloksessa korjattavaa
- tarvitsee ohjausta ja valvontaa tehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa
- ei ota vastuuta
- pyrkii yhteistyöhön.

Assessment criteria, good (3-4) (course unit)

- suhtautuu työhön ja työyhteisöön asiallisesti
- osaa suunnitella ja järjestää töitä, mutta työn tuloksessa epätarkkuutta
- noudattaa ohjeita ja tekee annetut tehtävät, mutta arka ottamaan vastuuta
- selviytyy yleensä tehtävistä itsenäisesti
- pystyy yhteistyöhön
- käyttäytyminen asiallista.

Assessment criteria, excellent (5) (course unit)

- suhtautuu työhön innostuneesti ja työyhteisöön kiinnostuneesti ja myönteisesti
- pääsee työssään toivottuun tulokseen
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- osaa arvioida omaa työtään ja pyrkii jatkuvasti kehittämään taitojaan
- hyvä suunnittelu- ja järjestelykyky
- työskentelee tehokkaasti, ottaa vastuuta, on luotettava
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- pystyy yhteistyöhön esimiesten, työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa ja
pyrkii luomaan kannustavaa ilmapiiriä työpaikalla
- käyttäytyminen asiallista ja miellyttävää.

Assessment criteria, pass/fail (course unit)

- suhtautuu työhön piittaamattomasti
- ei noudata ohjeita, laiminlyö niitä
- tekee virheitä, eikä korjaa niitä
- ei suoriudu tehtävistä ohjauksesta ja neuvonnasta huolimatta
- vetäytyy syrjään yhteistyöstä.

Location and time

1.8.21->

Assessment scale

0-5

Teaching methods

työharjoittelu: työskentelyä, raportointia suhteessa tavoitteisiin, työpaikan arviointi yhdessä opiskelijan kanssa

Student workload

1 op on 27 tuntia opiskelijan työtä

Practical training and working life cooperation

-työelämässä tapahtuvaa

International connections

-harjoittelun voi suorittaa myös ulkomailla

Further information

-harjoittelun tekeminen edellyttää harjoittelusopimusta
-ahot- mahdollisuus on olemassa, jos on koulutus ja työkokemus tai työkokemus

Go back to top of page