Process Engineering (3 cr)
Code: 5S00BM06-3007
General information
- Enrolment period
- 02.12.2020 - 03.01.2021
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 11.01.2021 - 30.04.2021
- Implementation has ended.
- Credits
- 3 cr
- Local portion
- 2 cr
- Virtual portion
- 1 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Electrical and Automation Engineering
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 40
- Degree programmes
- Degree Programme in Electrical Engineering
Location and time
- periodilla 3 ja 4/2021
- TAMK, Kuntokatu 3
Exam schedules
viikko xx 2021
uusinnat ja korotusmahdollisuus yleisinä tenttipäivinä tai sovitaan erikseen
Evaluation methods and criteria
- tenttimenestys
- muut mahdolliset tehtävät
Assessment scale
0-5
Teaching methods
- etäopetustilaisuudet
- itsenäiset tehtävät
Learning materials
Materiaali Moodlessa
Student workload
- Etäopetukseen osallistuminen
- Tenttiin valmistautuminen
- Etätehtävät
Content scheduling
- Ainetase
- Kokonaisprosessi- / yksikköprosessikäsite; ilmiö, laitteet ja laskutehtävät
- Kemianteollisuuden ja biotuoteteollisuuden erilaisia prosesseja
Completion alternatives
sovittava opettajan kanssa
Practical training and working life cooperation
ei
Further information
- yhteydenpito / viestit Moodle-viestillä
Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
opiskelija osaa kuvailla prosessiteollisuuden valmistusmenetelmiä, raaka-aineita ja lopputuotteita
opiskelija osaa ratkaista lähitunneilla esitetyn kaltaisia matemaattisia tehtäviä
Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
opiskelija osaa kuvailla prosessiteollisuuden valmistusmenetelmiä, raaka-aineita ja lopputuotteita sekä prosesseissa esiintyviä yhtäläisyyksiä ja eroavuuksia
opiskelija osaa soveltaa lähitunneilla oppimiaan ratkaisumenettelyjä tehtäviin
Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
opiskelija osaa kuvailla perustellusti prosessiteollisuuden valmistusmenetelmiä, raaka-aineita ja lopputuotteita sekä prosesseissa esiintyviä yhtäläisyyksiä ja eroavuuksia
opiskelija osaa soveltaa lähitunneilla oppimiaan ratkaisumenettelyjä tehtäviin ja perustella ratkaisunsa