Skip to main content

Superior’s Toolbox (10 cr)

Code: 8T00BB21-3010

General information


Enrolment period
02.12.2018 - 31.12.2018
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.01.2019 - 05.03.2019
Implementation has ended.
Credits
10 cr
Virtual portion
10 cr
RDI portion
6 cr
Mode of delivery
Online learning
Unit
Hospitality Management
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
15 - 45
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Jaana Sahlsten
Sami Salonen
Tuula Niemi
Person in charge
Sami Salonen
Course
8T00BB21

Objectives (course unit)

Students are able
- to recruit and orientate employees
- to guide employees to operate in accordance with the objectives of the work community
- to plan, analyse and develope practical HRM

Content (course unit)

WHICH instruments are needed in the superior´s toolbox?
WHY is human resource management so important for the superior?
HOW to operate as a superior according to the laws and regulations?

Location and time

kts. Tabula

Assessment methods and criteria

Kurssi arvioidaan skaalalla T1 – K5 Koko kurssin arvosana muodostuu:
– – – –
Moduuli2:Esimiestyö
• Kehittämistehtävä (ryhmätyö) 30 %
• Kirjareferaatti (yksilötyö) 10%
Moduuli3:Työlainsäädäntö
• Tentti (henkilökohtainen) 25 %
Moduuli 4: Yrityksen talous ja budjetointi
• Tunnusluvut johtamisen välineenä (ryhmätyö) 25 %
Moduuli5:Kokoomatehtävä
• Kokoomatehtävä kurssin eri osioista (yksilötyö) 10%
Näiden lisäksi muut kurssiin kuuluvat ryhmä- ja yksilötyöt pitää suorittaa ajallaan hyväksytyksi.
Moduulien arviointikriteerit löytyvät Tabulasta kurssilta.

Assessment scale

0-5

Teaching methods

Verkkokurssi, kts. Tabula

Learning materials

kts. Tabula

Content scheduling

Kts. Tabula

Completion alternatives

AHOT

Practical training and working life cooperation

Kehittämisprojekti

International connections

Referaatti englanninkielisestä artikkelista tai kirjasta

Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Tiedostaa liikeidean mukaisen OPERATIIVISEN henkilöstöjohtamisen tärkeyden.
Tietää mitä on henkilöstöjohtaminen ja mitä siihen liittyy.
Tiedostaa henkilöstöjohtamisen välineitä ja henkilöstön kehittämisen merkityksen.

Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Ymmärtää liikeidean mukaisen henkilöstöjohtamisen tärkeyden.
Osaa toteuttaa henkilöstöjohtamista erilaisilla välineillä.
Ymmärtää henkilöstöjohtamisessa motivoinnin ja henkilöstön kehittämisen merkityksen.

Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Osaa laatia liikeidean mukaisen henkilöstöjohtamisen suunnitelman.
Osaa toteuttaa henkilöstöjohtamista erilaisilla välineillä kannattavasti ja resurssit huomioiden.
Osaa ottaa henkilöstöjohtamisessa huomioon motivoinnin ja henkilöstön kehittämisen tärkeyden. Osaa analysoida tekemiensä päätösten vaikutusta työyhteisöön.

Go back to top of page