Superior’s Toolbox (10 cr)
Code: 8T00BB21-3010
General information
- Enrolment period
- 02.12.2018 - 31.12.2018
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.01.2019 - 05.03.2019
- Implementation has ended.
- Credits
- 10 cr
- Virtual portion
- 10 cr
- RDI portion
- 6 cr
- Mode of delivery
- Online learning
- Unit
- Hospitality Management
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 15 - 45
- Degree programmes
- Degree Programme in Hospitality Management
Objectives (course unit)
Students are able
- to recruit and orientate employees
- to guide employees to operate in accordance with the objectives of the work community
- to plan, analyse and develope practical HRM
Content (course unit)
WHICH instruments are needed in the superior´s toolbox?
WHY is human resource management so important for the superior?
HOW to operate as a superior according to the laws and regulations?
Location and time
kts. Tabula
Assessment methods and criteria
Kurssi arvioidaan skaalalla T1 – K5 Koko kurssin arvosana muodostuu:
– – – –
Moduuli2:Esimiestyö
• Kehittämistehtävä (ryhmätyö) 30 %
• Kirjareferaatti (yksilötyö) 10%
Moduuli3:Työlainsäädäntö
• Tentti (henkilökohtainen) 25 %
Moduuli 4: Yrityksen talous ja budjetointi
• Tunnusluvut johtamisen välineenä (ryhmätyö) 25 %
Moduuli5:Kokoomatehtävä
• Kokoomatehtävä kurssin eri osioista (yksilötyö) 10%
Näiden lisäksi muut kurssiin kuuluvat ryhmä- ja yksilötyöt pitää suorittaa ajallaan hyväksytyksi.
Moduulien arviointikriteerit löytyvät Tabulasta kurssilta.
Assessment scale
0-5
Teaching methods
Verkkokurssi, kts. Tabula
Learning materials
kts. Tabula
Content scheduling
Kts. Tabula
Completion alternatives
AHOT
Practical training and working life cooperation
Kehittämisprojekti
International connections
Referaatti englanninkielisestä artikkelista tai kirjasta
Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Tiedostaa liikeidean mukaisen OPERATIIVISEN henkilöstöjohtamisen tärkeyden.
Tietää mitä on henkilöstöjohtaminen ja mitä siihen liittyy.
Tiedostaa henkilöstöjohtamisen välineitä ja henkilöstön kehittämisen merkityksen.
Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Ymmärtää liikeidean mukaisen henkilöstöjohtamisen tärkeyden.
Osaa toteuttaa henkilöstöjohtamista erilaisilla välineillä.
Ymmärtää henkilöstöjohtamisessa motivoinnin ja henkilöstön kehittämisen merkityksen.
Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osaa laatia liikeidean mukaisen henkilöstöjohtamisen suunnitelman.
Osaa toteuttaa henkilöstöjohtamista erilaisilla välineillä kannattavasti ja resurssit huomioiden.
Osaa ottaa henkilöstöjohtamisessa huomioon motivoinnin ja henkilöstön kehittämisen tärkeyden. Osaa analysoida tekemiensä päätösten vaikutusta työyhteisöön.