Skip to main content

Productisation of Service (10 cr)

Code: 8T00BB25-3009

General information


Enrolment period
10.06.2019 - 06.09.2019
Registration for the implementation has ended.
Timing
12.09.2019 - 10.12.2019
Implementation has ended.
Credits
10 cr
Local portion
9 cr
Virtual portion
1 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Business and Media
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
10 - 62
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Tuija Ylä-Viteli
Person in charge
Satu Kylmälä
Course
8T00BB25

Objectives (course unit)

Students are able
- to define the name, content, and price for the product
- to include customers / service users in the product development process
- to produce a multisensory and high-quality service

Content (course unit)

WHAT is the customer’s role in productisation of products?
WHY is the service experience important?
HOW to productise service?

Location and time

periodi 1
vko 37-41 torstaisin aamupäivä klo 8.00-11.00

periodi 2
maanantaisin klo 11.00-14.00
tiistaisin klo 8.00-16.00
keskiviikkoisin klo 8.0016.00

Opintojaksoon sisältyy pakollisena osallistuminen INNOEVENT -tapahtumaan. Innoevent on vko 45, 4.-8.11.2019 (ma-pe klo 8.00-16.00).

Exam schedules

Kirjatentti
Juha Tuulaniemi, Palvelumuotoilu (2011 tai uudempi)
maanantai 25.11.2019 klo 11.00-14.00
1.uusinta: torstai 12.12.2019 klo 12.00-14.00
2.uusinta: EXAM-järjestelmä tammikuu 2020

Evaluation methods and criteria

kirjatentti
Tiimityö (yritysprojekti)
Vertaisarviointi
Innoevent 2019

Assessment scale

0-5

Teaching methods

luennot
harjoitukset
tehtävät

Learning materials

Juha Tuulaniemi, Palvelumuotoilu (2011 tai uudempi) - opintojakson tenttikirja (tentitään)

Student workload

10 op = 270h opiskelijan työtä

kontaktiopetus 95h + Innovent
itsenäinen työskentely 175h

Completion alternatives

AHOT-psaamisen näyttö
Hakemus Hyvähot-järjestelmän kautta.

Practical training and working life cooperation

Innoevent 2019
Tiimitehtävänä yritysprojekti

Further information

Innoeventiin 2019 (vko 45)osallistuminen on pakollinen osa opintojakson suoritusta (sisältyy 10 op suoritukseen)
Opiskelija ilmoittautuu ITSE Innoeventiin tapahtumajärjestäjien ohjeistuksen mukaisesti. Syksyllä 2019 tiedotetaan tapahtumasta ja annetaan ohjeet.
Innoeventtiin liittyvät kysymykset suoraan Innoevent -järjestävälle taholle.
Innoevent -suoritus edellyttää, että tapahtumaan osallistutaan kaikkina päivinä (ma-pe klo 8-16). Huomioi tämä omassa ajankäytössäsi.

Assessment criteria - fail (0) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opiskelija ei tunnista palvelumuotoilun käsitteistöä eikä tunne palvelumuotoilun menetelmiä niin, että osaisi käyttää niitä.

Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opiskelija tunnistaa palvelumuotoilun käsitteistön ja osaa kuvata käyttäjälähtöisen palvelukokonaisuuden.
Opiskelija tuntee erilaisia palvelumuotoilun menetelmiä ja käyttää niitä ohjatusti.
Opiskelija tarkastelee ja arvioi asioita omasta näkökulmastaan

Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opiskelija jäsentää palvelumuotoilun käsitteen alaan liittyvänä ilmiönä ja osaa soveltaa sitä taloudellisesti kannattavan ja laadukkaan käyttäjälähtöisen palvelukokonaisuuden suunnittelussa.
Opiskelija osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja sitoutuneesti noudattaen palvelualalle tärkeitä vaatimuksia.

Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opiskelija ymmärtää palvelumuotoilun käsitteen ammatillisessa kontekstissa ja osaa soveltaa sekä analysoida sitä taloudellisesti kannattavan ja laadukkaan käyttäjälähtöisen palvelukokonaisuuden suunnittelussa.
Opiskelija osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja sitoutuneesti oman palvelualan vaatimukset ja tarpeet huomioon ottaen.

Go back to top of page