Skip to main content

Machines and Appliances (10 cr)

Code: 8T00BB22-3014

General information


Enrolment period
02.07.2019 - 26.08.2019
Registration for the implementation has ended.
Timing
29.08.2019 - 11.10.2019
Implementation has ended.
Credits
10 cr
Local portion
10 cr
RDI portion
4 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Hospitality Management
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Leila Kakko
Sami Salonen
Person in charge
Sami Salonen
Course
8T00BB22

Objectives (course unit)

Students are able
- to choose the right machines and appliances for the service in accordance with the business idea
- to evaluate the effects of various machines and appliances on costs and profitability

Content (course unit)

WHAT machines and appliances are used in the field?
WHY is it cost-effective to make good use of technology?
HOW is it possible to make good use of technology reasonably in profitable business?

Location and time

Aikataulu lähipäivät:
to 29.8. 2019, klo 16.30-20.00
pe 30.8.2019, klo 8.00-16.00
la 31.8.2019, klo 8.30-14.30
pe 20.9.2019, klo 8.00-16.00
la 21.9.2019, klo 8.30-14.30
pe 11.10.2019, klo 8.00-16.00

Evaluation methods and criteria

Arviointi:
Verkkotehtävät hyv/hyl,
laitetehtävä 30%,
case 60% ja
amatillinen osallistuminen 10%.

Assessment scale

0-5

Teaching methods

Luento-opetusta, pienryhmätyöskentelyä, verkkokeskustelua

Learning materials

Opetusmateriaali Tabulassa

Student workload

Kontaktiopetusta 40h, itsenäistä opiskelua 230h

Content scheduling

Tarkempi aikataulutus Tabulassa

Completion alternatives

AHOT xx.xx.8.2019

Practical training and working life cooperation

Tuotantovälinekartoitus yrityksiin

Further information

This module has more implementations, which are informed to students before the beginning of this course. Only one implementation is available to exchange students of DP in Hospitality Management, which is clearly marked.

Assessment criteria - fail (0) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Hylätty
Ei osaa oikein tunnistaa erilaisia liikeideoita ja määritellä niiden kautta tarvittavia koneita ja laitteita.
Osaa käyttää puutteellisesti valitun liikeidean mukaisia koneita ja laitteita.
Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta heikosti. Tarkastelee ja arvioi asioita pääosin omasta näkökulmastaan.
Tunnistaa ergonomian ja työturvallisuuden merkityksen koneiden ja laitteiden käytössä riittämättömästi.

Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

T1-2
Osaa tunnistaa erilaiset liikeideat ja määritellä niiden kautta tarvittavat koneet ja laitteet.
Osaa käyttää valitun liikeidean mukaisia koneita ja laitteita.
Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta. Tarkastelee ja arvioi asioita pääosin omasta näkökulmastaan.
Tunnistaa ergonomian ja työturvallisuuden merkityksen koneiden ja laitteiden käytössä.

Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

H3-4
Osaa jäsentää erilaiset liikeideat ja kykenee vertailemaan ja arvioimaan eri kone- ja laitevalintojen toiminnallisuutta sekä kustannus- ja kannattavuusvaikutuksia.
Osaa käyttää valitun liikeidean mukaisia koneita ja laitteita sekä menetelmiä perustellusti.
Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti. Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ergonomia ja työturvallisuus huomioiden sekä on valmis kehittämään vuorovaikutustaitojaan.

Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

K5
Ymmärtää toimialaa kokonaisuutena ja analysoi kone- ja laitevalintoja liiketoiminnallisesta näkökulmasta.
Osaa käyttää valitun liikeidean mukaisia koneita ja laitteita sekä testata ja luoda uusia toimintamalleja niiden avulla.
Osaa analysoida palautetta ja sitoutuu itsensä sekä työyhteisön kehittämiseen. Osaa toimia joustavasti ja ennakoiden sekä tuoda palveluprosessiin taloudellisuutta ja hyvinvointia edistävää näkökulmaa.

Go back to top of page