Skip to main content

Machines and Appliances (10 cr)

Code: 8T00BB22-3013

General information


Enrolment period
04.06.2019 - 18.08.2019
Registration for the implementation has ended.
Timing
19.08.2019 - 09.10.2019
Implementation has ended.
Credits
10 cr
Local portion
6 cr
Virtual portion
4 cr
RDI portion
3 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Hospitality Management
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 60
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Tuija Ylä-Viteli
Arja Luiro
Pilvi Torvinen
Person in charge
Arja Luiro
Course
8T00BB22

Objectives (course unit)

Students are able
- to choose the right machines and appliances for the service in accordance with the business idea
- to evaluate the effects of various machines and appliances on costs and profitability

Content (course unit)

WHAT machines and appliances are used in the field?
WHY is it cost-effective to make good use of technology?
HOW is it possible to make good use of technology reasonably in profitable business?

Exam schedules

Varsinainen tentti 2.10.2019 klo 9-11
1. uusintatentti 9.10.2019 klo 15.30-17.30

Assessment scale

0-5

Teaching methods

Luennot
Käytännön harjoitukset
Tiimityö (oma ryhmä ja monialainen ryhmä)
Tentti

Student workload

10 op = 270 h opiskelijan työtä.

Content scheduling

Lähiopetus maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin 1. periodissa. Poikkeuksena viikko 36 - maanantai, keskiviikko ja torstai.
Tarkempi aikataulu julkaistaan 19.8. opintojakson Tabulassa opintojakson aloituskerralla.

Further information

This module has more implementations, which are informed to students before the beginning of this course. Only one implementation is available to exchange students of DP in Hospitality Management, which is clearly marked.

Assessment criteria - fail (0) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Joku tehtävä tai suoritus puuttuu.

Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opiskelija
Osaa tunnistaa erilaiset liikeideat ja määritellä niiden kautta tarvittavat koneet ja laitteet.
Osaa käyttää valitun liikeidean mukaisia koneita ja laitteita.
Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta. Tarkastelee ja arvioi asioita pääosin omasta näkökulmastaan.
Tunnistaa ergonomian ja työturvallisuuden merkityksen koneiden ja laitteiden käytössä.

Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opiskelija
Osaa jäsentää erilaiset liikeideat ja kykenee vertailemaan ja arvioimaan eri kone- ja laitevalintojen toiminnallisuutta sekä kustannus- ja kannattavuusvaikutuksia.
Osaa käyttää valitun liikeidean mukaisia koneita ja laitteita sekä menetelmiä perustellusti.
Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti. Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ergonomia ja työturvallisuus huomioiden sekä on valmis kehittämään vuorovaikutustaitojaan.

Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opiskelija
Ymmärtää toimialaa kokonaisuutena ja analysoi kone- ja laitevalintoja liiketoiminnallisesta näkökulmasta.
Osaa käyttää valitun liikeidean mukaisia koneita ja laitteita sekä testata ja luoda uusia toimintamalleja niiden avulla.
Osaa analysoida palautetta ja sitoutuu itsensä sekä työyhteisön kehittämiseen. Osaa toimia joustavasti ja ennakoiden sekä tuoda palveluprosessiin taloudellisuutta ja hyvinvointia edistävää näkökulmaa.

Go back to top of page