Machines and Appliances (10 cr)
Code: 8T00BB22-3013
General information
- Enrolment period
- 04.06.2019 - 18.08.2019
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 19.08.2019 - 09.10.2019
- Implementation has ended.
- Credits
- 10 cr
- Local portion
- 6 cr
- Virtual portion
- 4 cr
- RDI portion
- 3 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Hospitality Management
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 60
- Degree programmes
- Degree Programme in Hospitality Management
Objectives (course unit)
Students are able
- to choose the right machines and appliances for the service in accordance with the business idea
- to evaluate the effects of various machines and appliances on costs and profitability
Content (course unit)
WHAT machines and appliances are used in the field?
WHY is it cost-effective to make good use of technology?
HOW is it possible to make good use of technology reasonably in profitable business?
Exam schedules
Varsinainen tentti 2.10.2019 klo 9-11
1. uusintatentti 9.10.2019 klo 15.30-17.30
Assessment scale
0-5
Teaching methods
Luennot
Käytännön harjoitukset
Tiimityö (oma ryhmä ja monialainen ryhmä)
Tentti
Student workload
10 op = 270 h opiskelijan työtä.
Content scheduling
Lähiopetus maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin 1. periodissa. Poikkeuksena viikko 36 - maanantai, keskiviikko ja torstai.
Tarkempi aikataulu julkaistaan 19.8. opintojakson Tabulassa opintojakson aloituskerralla.
Further information
This module has more implementations, which are informed to students before the beginning of this course. Only one implementation is available to exchange students of DP in Hospitality Management, which is clearly marked.
Assessment criteria - fail (0) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Joku tehtävä tai suoritus puuttuu.
Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Opiskelija
Osaa tunnistaa erilaiset liikeideat ja määritellä niiden kautta tarvittavat koneet ja laitteet.
Osaa käyttää valitun liikeidean mukaisia koneita ja laitteita.
Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta. Tarkastelee ja arvioi asioita pääosin omasta näkökulmastaan.
Tunnistaa ergonomian ja työturvallisuuden merkityksen koneiden ja laitteiden käytössä.
Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Opiskelija
Osaa jäsentää erilaiset liikeideat ja kykenee vertailemaan ja arvioimaan eri kone- ja laitevalintojen toiminnallisuutta sekä kustannus- ja kannattavuusvaikutuksia.
Osaa käyttää valitun liikeidean mukaisia koneita ja laitteita sekä menetelmiä perustellusti.
Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti. Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ergonomia ja työturvallisuus huomioiden sekä on valmis kehittämään vuorovaikutustaitojaan.
Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Opiskelija
Ymmärtää toimialaa kokonaisuutena ja analysoi kone- ja laitevalintoja liiketoiminnallisesta näkökulmasta.
Osaa käyttää valitun liikeidean mukaisia koneita ja laitteita sekä testata ja luoda uusia toimintamalleja niiden avulla.
Osaa analysoida palautetta ja sitoutuu itsensä sekä työyhteisön kehittämiseen. Osaa toimia joustavasti ja ennakoiden sekä tuoda palveluprosessiin taloudellisuutta ja hyvinvointia edistävää näkökulmaa.