Superior’s Toolbox (10 cr)
Code: 8T00BB21-3008
General information
- Enrolment period
- 14.11.2017 - 31.12.2017
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 11.01.2018 - 11.03.2018
- Implementation has ended.
- Credits
- 10 cr
- Local portion
- 10 cr
- RDI portion
- 3 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Hospitality Management
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Degree Programme in Hospitality Management
Objectives (course unit)
Students are able
- to recruit and orientate employees
- to guide employees to operate in accordance with the objectives of the work community
- to plan, analyse and develope practical HRM
Content (course unit)
WHICH instruments are needed in the superior´s toolbox?
WHY is human resource management so important for the superior?
HOW to operate as a superior according to the laws and regulations?
Evaluation methods and criteria
Kurssi arvioidaan skaalalla T1 – K5 Koko kurssin arvosana muodostuu:
– – – –
Moduuli2:Esimiestyö
• Kehittämistehtävä (ryhmätyö) 30 %
• Kirjareferaatti (yksilötyö) 10%
Moduuli3:Työlainsäädäntö
• Tentti (henkilökohtainen) 25 %
Moduuli 4: Yrityksen talous ja budjetointi
• Tunnusluvut johtamisen välineenä (ryhmätyö) 25 %
Moduuli5:Kokoomatehtävä
• Kokoomatehtävä kurssin eri osioista (yksilötyö) 10%
Näiden lisäksi muut kurssiin kuuluvat ryhmä- ja yksilötyöt pitää suorittaa ajallaan hyväksytyksi.
Moduulien arviointikriteerit löytyvät Tabulasta kurssilta.
Assessment scale
0-5
Teaching methods
Verkkokurssi
Learning materials
Tabulassa
Completion alternatives
AHOT
Practical training and working life cooperation
Kehittämisprojekti
International connections
Englanninkielisen kirjan/artikkelin referaatti
Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Tyydyttävä:
Tiedostaa liikeidean mukaisen OPERATIIVISEN henkilöstöjohtamisen tärkeyden.
Tietää mitä on henkilöstöjohtaminen ja mitä siihen liittyy.
Tiedostaa henkilöstöjohtamisen välineitä ja henkilöstön kehittämisen merkityksen.
Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Hyvä:
Ymmärtää liikeidean mukaisen henkilöstöjohtamisen tärkeyden.
Osaa toteuttaa henkilöstöjohtamista erilaisilla välineillä.
Ymmärtää henkilöstöjohtamisessa motivoinnin ja henkilöstön kehittämisen merkityksen.
Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Kiitettävä:
Osaa laatia liikeidean mukaisen henkilöstöjohtamisen suunnitelman.
Osaa toteuttaa henkilöstöjohtamista erilaisilla välineillä kannattavasti ja resurssit huomioiden.
Osaa ottaa henkilöstöjohtamisessa huomioon motivoinnin ja henkilöstön kehittämisen tärkeyden. Osaa analysoida tekemiensä päätösten vaikutusta työyhteisöön.