Skip to main content

We Make Future Together (10 cr)

Code: 8T00BB27-3005

General information


Enrolment period
02.12.2017 - 31.01.2018
Registration for the implementation has ended.
Timing
10.02.2018 - 15.05.2018
Implementation has ended.
Credits
10 cr
Local portion
10 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Hospitality Management
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Tuija Ylä-Viteli
Tuija Heikkilä
Mikael Lindell
Person in charge
Mikael Lindell
Course
8T00BB27

Objectives (course unit)

Students are able
- to express their justified view on the field of business and its development
- to make visible the hospitality management brand of Tampere University of Applied Sciences
- to evaluate and reflect on themselves and their professional growth

Content (course unit)

WHAT is the hospitality management brand of Tampere University of Applied Sciences like?
Why is networking important?
HOW do I grow into a professional and develop the field of business?

Location and time

Lähikerrat:
la 10.2.
to 5.4.
pe 6.4.
la 7.4.
to 3.5.
pe 4.5.
la 5.5.

Assessment scale

0-5

Teaching methods

Tiimioppiminen - yhdessä tekeminen
Projektityö
Ammatillisen kasvun analysointi

Learning materials

Sovitaan opintojakson alussa

Student workload

Kokonaiskuormitus 27 x 10 tuntia = 270 tuntia opiskelijan työtä

Practical training and working life cooperation

Opintojaksoon liittyy työelämäyhteistyö

Assessment criteria - fail (0) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opintojakson suorituksessa on puutteita.

Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Tapahtuman sisältö ja toteutus ovat perinteisiä ja toimialalle tyypillisiä. Tapahtuman näkyvyys toimialalla on vähäistä. Opiskelija on osallistunut tapahtuman suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan vaihtelevasti. Hän ei ole sitoutunut kokonaisuuteen. Opiskelija työskentelee tiimissään, mutta ei ota vastuuta koko tiimin toiminnasta. Hän ei kykene arvioimaan omaa tai tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti. Opiskelijan ammatillinen kasvu ei näy aina hänen toiminnassaan.

Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Tapahtuma on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa verkostoja hyödyntäen. Tapahtuma saa näkyvyyttä toimialalla. Opiskelija ymmärtää suunnittelun, toteutuksen, seurannan ja arvioinnin mittaamisen merkityksen tapahtumassa. Opiskelija työskentelee aktiivisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä. Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy hänen toiminnassaan. Hän tuo esille restonomibrändiä.

Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Tapahtuma on suunniteltu ja toteutettu innovatiivisella tavalla yhteistyössä alan toimijoiden kanssa uusia verkostoja luoden ja hyödyntäen. Tapahtuma tuo toimialalle uusia näkökulmia. Tapahtuma saa laajaa näkyvyyttä toimialalla. Opiskelija osaa kokonaisvaltaisesti suunnitella, toteuttaa, seurata ja arvioida valittujen mittareiden avulla erilaisia tapahtumia. Opiskelija työskentelee vastuullisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti. Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy vastuullisena ja yhteistyökykyisenä toimintana. Hän tuo esille positiivisella tavalla restonomibrändiä verkostoissa.

Go back to top of page