New Solutions b) (10 cr)
Code: 8T00CR97-3004
General information
- Enrolment period
- 01.08.2015 - 08.01.2017
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.08.2016 - 05.03.2017
- Implementation has ended.
- Credits
- 10 cr
- Local portion
- 7 cr
- Virtual portion
- 3 cr
- RDI portion
- 3 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Hospitality Management
- Teaching languages
- Finnish
- Teachers
- Tuija Ylä-Viteli
- Leila Kakko
- Eija Reunanen
- Satu Kylmälä
- Jaana Sahlsten
- Tuija Heikkilä
- Sami Salonen
- Mikael Lindell
- Taija Karhe
- Person in charge
- Satu Kylmälä
- Course
- 8T00CR97
Objectives (course unit)
Students are able
- to pay attention to the new and existing phenomena, trends, and weak signals in the field and society
- to seek new research data in the professional field and based on the research data to yield concrete ideas to develop the field of business
Content (course unit)
WHAT chances does the field of business offer?
WHY do development, innovation, and envisioning belong to the competence in the field, and what tools are needed for them?
HOW can I find and recognise my own career path?
Location and time
Suoritusaika pääsääntöisesti keväällä 2017
Evaluation methods and criteria
Laaditaan tapauskohtaisesti ja yksilöidysti. Arviointi voi pohjautua todistukseen, raporttiin, projektin käytännön toteutukseen ja sen arviointiin.
Teaching methods
Tähän kokonaisuuteen opiskelija kerää projekteilla, seminaareilla, sertifikaateilla, koulutuksilla jne. suorituksia, jotka syventävät hänen osaamistaan ja tuovat hänelle jotain uutta.
Student workload
1 opintopiste vastaa 27 tuntia opiskelijan työtä
Further information
Exact content be made by individual studyplan, e.g. training in Catering Studio environment, reserach projects etc.
Assessment criteria - pass/fail (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Toteutus arvioidaan lähtökohtaisesti asteikolla hyväksytty / hylätty. Tästä voidaan poiketa projektikohtaisesti.