Skip to main content

New Solutions b) (10 cr)

Code: 8T00CR97-3004

General information


Enrolment period
01.08.2015 - 08.01.2017
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.08.2016 - 05.03.2017
Implementation has ended.
Credits
10 cr
Local portion
7 cr
Virtual portion
3 cr
RDI portion
3 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Hospitality Management
Teaching languages
Finnish
Teachers
Tuija Ylä-Viteli
Leila Kakko
Eija Reunanen
Satu Kylmälä
Jaana Sahlsten
Tuija Heikkilä
Sami Salonen
Mikael Lindell
Taija Karhe
Person in charge
Satu Kylmälä
Course
8T00CR97

Objectives (course unit)

Students are able
- to pay attention to the new and existing phenomena, trends, and weak signals in the field and society
- to seek new research data in the professional field and based on the research data to yield concrete ideas to develop the field of business

Content (course unit)

WHAT chances does the field of business offer?
WHY do development, innovation, and envisioning belong to the competence in the field, and what tools are needed for them?
HOW can I find and recognise my own career path?

Location and time

Suoritusaika pääsääntöisesti keväällä 2017

Evaluation methods and criteria

Laaditaan tapauskohtaisesti ja yksilöidysti. Arviointi voi pohjautua todistukseen, raporttiin, projektin käytännön toteutukseen ja sen arviointiin.

Teaching methods

Tähän kokonaisuuteen opiskelija kerää projekteilla, seminaareilla, sertifikaateilla, koulutuksilla jne. suorituksia, jotka syventävät hänen osaamistaan ja tuovat hänelle jotain uutta.

Student workload

1 opintopiste vastaa 27 tuntia opiskelijan työtä

Further information

Exact content be made by individual studyplan, e.g. training in Catering Studio environment, reserach projects etc.

Assessment criteria - pass/fail (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Toteutus arvioidaan lähtökohtaisesti asteikolla hyväksytty / hylätty. Tästä voidaan poiketa projektikohtaisesti.

Go back to top of page