Skip to main content

From Business Idea to Service Enterprise (10 cr)

Code: 8T00BB24-3004

General information


Enrolment period
01.06.2016 - 25.08.2016
Registration for the implementation has ended.
Timing
25.08.2016 - 27.09.2016
Implementation has ended.
Credits
10 cr
Local portion
10 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Hospitality Management
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Mikael Lindell
Tuula Niemi
Person in charge
Mikael Lindell
Course
8T00BB24

Objectives (course unit)

Students are able
- to seek the knowledge they need to start a company
- to formulate a business plan and to sell it to others

Content (course unit)

WHICH attributes are needed for entrepreneurship?
WHY to become an entrepreneur?
HOW is it possible to build an innovative, hospitable and profitable company from an idea?

Evaluation methods and criteria

- Liiketoimintasuunnitelma ja sen esittäminen 7 op
- Kirja-analyysi 1 op
- Johtamisen tehtävä 1 op
- Laskennan tehtävä 1 op
- Summary 0,5 op

Teaching methods

- Luennot
- Ryhmätyö
- Työpajatyöskentely
- Itsenäinen työskentely ja tiedonhaku

Learning materials

Sovitaan kurssin alussa

Student workload

- Liiketoimintasuunnitelma ja sen esittäminen 189 tuntia
- Kirja-analyysi 27 tuntia
- Johtamisen tehtävä 27 tuntia
- Laskennan tehtävä 27 tuntia
Nämä tunnit sisältävät myös aiheeseen liittyvät teoria/konkaktitunnit, ohjeistuksen antamisen sekä itsenäisen työskentelyn joko yksin tai tiimeissä.

Completion alternatives

AHOT-mahdollisuus, mikäli opiskelija on laatinut liiketoimintasuunnitelman tai vastaavan. AHOT-hakemys HyväHotin kautta.

Practical training and working life cooperation

Liiketoimintasuunnitelman voi tehdä olemassa olevaan (todelliseen) tai perustettavaan yritykseen. Yritysvieraat ilmoitetaan kurssin alussa.

Assessment criteria - fail (0) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opiskelija ei ymmärrä yrityksen perustamisen perusteita. Liiketoimintasuunnitelma on monilta osin puutteellinen ja epärealistinen. Raportti ei vastaa TAMKin muotovaatimuksia.

Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opiskelija tietää yrityksen perustamisen perusteet. Liiketoimintasuunnitelma on suppea; asiat esitetään siinä toteavalla tavalla. Raportissa on puutteita, vaikka se on tehty TAMKin muotovaatimuksia noudattaen.

Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opiskelija hallitsee yrityksen perustamisen perusteet. Liiketoimintasuunnitelma on perusteellinen ja kattava ja se antaa valmiudet yrityksen perustamiseen käytännössä. Raportissa on pieniä puutteita, vaikka se on tehty TAMKin muotovaatimuksia noudattaen.

Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opiskelija osaa perustaa yrityksen. Liiketoimintasuunnitelma on realistinen, perusteellinen, kattava ja innovatiivisuutta osoittava; myös toimialan kehittäminen on työssä vahvasti mukana. Raportti on tehty TAMKin muotovaatimuksia noudattaen.

Go back to top of page