Skip to main content

Superior’s Responsibility for Quality and Safety (10 cr)

Code: 8T00BB18-3005

General information


Enrolment period
01.10.2015 - 14.12.2015
Registration for the implementation has ended.
Timing
12.01.2016 - 26.02.2016
Implementation has ended.
Credits
10 cr
Local portion
7 cr
Virtual portion
3 cr
RDI portion
1 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Hospitality Management
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 75
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Eija Reunanen
Riitta Brännare
Tuija Heikkilä
Person in charge
Eija Reunanen
Course
8T00BB18

Objectives (course unit)

Students
- are able as supervisors to apply the laws, regulations, and instructions regulating work communities
- are able to choose cleaningmethods for production of sanitation services
- understand the meaning of microbiology in ensuring safety

Content (course unit)

WHY competence of microbiology and hygiene is so important in the field?
WHICH quality and safety issues does the supervisor have to know in the field?
HOW does legislation regulate the operation of supervisors and employees?

Evaluation methods and criteria

Tentit
Tehtävät
Tiimityöskentely
Raportointi
Itsearviointi
Vertaisarviointi
Opas
Tapahtuma
Muutokset mahdollisia

Assessment scale

0-5

Teaching methods

Harjoitukset
Luennot
Tiimityöskentely
Tutkimus
Tutustumiskäynnit
Tapahtuma

Learning materials

Sovitaan opintojakson alussa

Student workload

1op on 27 tuntia opiskelijan työtä.
Luennot 1 op
Alkoholijuomat ja anniskelulainsäädäntö 2 op
Hygieniapassi
Opas 5 op
Tutkimus 1 op
Tapahtuma 1 op

Content scheduling

Laatu ja turvallisuus esimiehen vastuulla
Lähiopetus (luenniot, harjoitukset ja tiimityöskentely)
12.1.-26.2.2016
tiistai klo 8-16
keskiviikko klo 8-11
perjantai klo 8-16

Completion alternatives

AHOT

Practical training and working life cooperation

Tehtävien yhteydessä tehdään työelämäyhteistyötä.

Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opiskelija osaa tunnistaa ja määritellä laatuun ja turvallisuuteen liittyvät käsitteet ja niitä ohjaavan lainsäädännön.
Opiskelija on suoriutunut annetuista tehtävistä ohjattuna.
Opiskelija toimii ryhmässä ja tarkastelee sekä arvioi asioita omasta näkökulmastaan.

Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opiskelija osaa soveltaa, vertailla ja jäsentää laatuun ja turvallisuuteen liittyvät käsitteet ja niitä ohjaavan lainsäädännön. Opiskelija osaa ratkaista turvallisuuteen ja laatuun liittyviä ongelmia.
Opiskelija ottaa vastuuta ja sitoutuu oman toiminnan lisäksi myös ryhmän toimintaan.

Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opiskelija osaa yleistää ja analysoida laaja-alaisia laatuun ja turvallisuuteen liittyviä kokonaisuuksia ja niiden välisiä suhteita. Opiskelija osaa soveltaa lainsäädäntöä käytännön tilanteisiin.
Opiskelija osaa arvioida erilaisia laatuun ja turvallisuuteen liittyviä ratkaisuvaihtoehtoja ja yhdistellä niitä luovasti tai luoda uusia.
Opiskelija osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti, joustavasti ja rakentavasti. Opiskelija kehittää sekä omaa että ryhmän vuorovaikutusta.

Go back to top of page