Siirry suoraan sisältöön

Ihminen, ravinto ja terveysLaajuus (2 op)

Opintojakson tunnus: O834-10

Opintojakson perustiedot


Laajuus
2 op

Sisältö

Opintojakson tyyppi
Pakollinen vaihtoehtoinen

Opintojakson taso
Ammatilliset opinnot

Opintojakson tavoite
Opiskelija ymmärtää puhtaan ympäristön merkityksen ravinnon tuottamisessa sekä puhtaan ravinnon merkityksen ihmisen terveydelle ja hyvinvoinnille.

Opintojakson sisältö
Ravinnon pääkomponentit; hiilihydraatit, rasvat, proteiinit, hivenaineet ja vitamiinit. Ravinnon tuotanto, jalostaminen ja valvonta. Ravinnon terveydelliset vaikutukset.

Opetusmenetelmät
Luennot 1 op
Moodle 1 op

Arviointimenetelmät:
Raportit tehtävistä, esitykset

Opetuskieli
Suomi

Edellytys opintojaksolle pääsemiseksi
Ei vaadita edeltäviä opintoja

Kirjallisuus
Opetusmonisteet

Opettajan nimi
Mervi Tapola-Salminen


Opetusvuosi
1., 2. tai 3. vuosi, toteutetaan joka toinen vuosi

Kevätkaudella, 4. periodi

Opetuskieli
Suomi

Siirry alkuun