Siirry suoraan sisältöön

ElintarvikemikrobiologiaLaajuus (3 op)

Opintojakson tunnus: O832-10

Opintojakson perustiedot


Laajuus
3 op

Sisältö

Opintojakson tyyppi
Pakollinen vaihtoehtoinen

Opintojakson taso
Ammatilliset opinnot

Opintojakson tavoite
Opintojaksolla perehdytään elintarvikehygieniaan ja elintarvikkeiden mikrobiologisiin määrityksiin.

Opintojakson sisältö
- mikrobit elintarvikkeissa
- mikrobiologiset riskit
- elintarvikkeiden mikrobiologisia määrityksiä

Opetusmenetelmät
Luennot, kirjalliset tehtävät ja laboratorioharjoitukset

Arviointimenetelmät:
Kirjalliset tehtävät, tentit, harjoitustyöt ja harjoitustöiden raportit

Edellytys opintojaksolle pääsemiseksi
Mikrobiologia 1

Kirjallisuus
Opetusmonisteet

Opettajan nimi
Tuuli Välineva

Opetusvuosi
2. tai 3. vuosi

Syyskaudella, 2. periodi

Opetuskieli
Suomi

Siirry alkuun