ElintarvikemikrobiologiaLaajuus (3 op)
Opintojakson tunnus: O832-10
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 3 op
Sisältö
Opintojakson tyyppi
Pakollinen vaihtoehtoinen
Opintojakson taso
Ammatilliset opinnot
Opintojakson tavoite
Opintojaksolla perehdytään elintarvikehygieniaan ja elintarvikkeiden mikrobiologisiin määrityksiin.
Opintojakson sisältö
- mikrobit elintarvikkeissa
- mikrobiologiset riskit
- elintarvikkeiden mikrobiologisia määrityksiä
Opetusmenetelmät
Luennot, kirjalliset tehtävät ja laboratorioharjoitukset
Arviointimenetelmät:
Kirjalliset tehtävät, tentit, harjoitustyöt ja harjoitustöiden raportit
Edellytys opintojaksolle pääsemiseksi
Mikrobiologia 1
Kirjallisuus
Opetusmonisteet
Opettajan nimi
Tuuli Välineva
Opetusvuosi
2. tai 3. vuosi
Syyskaudella, 2. periodi
Opetuskieli
Suomi