Siirry suoraan sisältöön

Elintarvikkeiden aistinvarainen arviointiLaajuus (2 op)

Opintojakson tunnus: O833-10

Opintojakson perustiedot


Laajuus
2 op

Sisältö

Opintojakson tyyppi
Pakollinen vaihtoehtoinen

Opintojakson taso
Ammatilliset opinnot

Opintojakson tavoite
Opintojakson aikana tutustutaan aistinvaraisien menetelmien teoriaan ja opitaan tekemään aistinvaraisia määrityksiä.

Opintojakson sisältö
- aistinvaraisen analyysin sanasto
- aistinvaraisten menetelmien periaatteet ja käyttökohteet
- maistajien maku- ja hajutestit
- aistinvaraisten testien järjestäminen ja tulkinta

Opetusmenetelmät
Luennot ja laboratorioharjoitukset

Arviointimenetelmät:
Kirjalliset tehtävät, tentit, harjoitustyöt ja harjoitustöiden raportit

Edellytys opintojaksolle pääsemiseksi
Ei vaadita edeltäviä opintoja

Kirjallisuus
Opetusmonisteet
Tuorila H., Parkkinen K., Tolonen K.: Aistit ammattikäyttöön

Opettajajn nimi
Mervi Tapola-Salminen

Opetusvuosi
1. , 2. tai 3. vuosi, toteutetaan joka toinen vuosi

Syyskaudella, 1.-2. periodi

Opetuskieli
Suomi

Siirry alkuun