Siirry suoraan sisältöön

GastromatkailuLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: V672-11

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Vastuuhenkilö
Riitta Brännare

Osaamistavoitteet

Opiskelija tutustuu eri alueiden/maiden tapa- ja ruokakulttuureihin. Hän laajentaa tietojaan löytääkseen eri alueille yhteisiä työtapoja ja -menetelmiä sekä ymmärtää kulttuurikohtaiset erot. Opiskelija ymmärtää eri alueiden matkailuvetovoimatekijät.

Sisältö

Eri maiden perinteinen tapa-, juoma- ja ruokakulttuuri sekä matkailuvetovoimatekijät ko. alueella. Henkilökohtainen gastromatkailuun liittyvä tehtävä ja siihen liittyvä tentti. Matkapaketin suunnittelu ja toteuttaminen pienryhmissä.

Siirry alkuun