RavintolatoimintaLaajuus (8 op)
Opintojakson tunnus: T540-5
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 8 op
Sisältö
Tavoite:
Opiskelija perehtyy ravintolaruoanvalmistukseen. Hän tuntee ravintolan ruokatuotannon periaatteet, tavallisimmat ruoka-annokset ja juomat sekä tietää käytännön tarjoiluun liittyvät tekniset toiminnot. Hän syventää myös viinien tuotetuntemustaan. Opiskelija hallitsee alkoholilainsäädännön, tupakkalain sekä ravintolan omavalvonnan.
Opintojakson sisältö:
- Juomatietous, viinitietous ja tarjoilu 5 op
- Ravintolaruoanvalmistus 3 op
Opiskelumenetelmät:
- luennot, käytännön harjoitukset ja kirjalliset tehtävät
Arviointimenetelmät:
Sovitaan opintojakson alussa
Opetuskieli:
Suomi
Edeltävät opinnot:
- palvelujen tuottaminen T060
- palveluosaaminen T061
Kirjallisuus:
Sovitaan opintojakson alussa.