Siirry suoraan sisältöön

RavintolatoimintaLaajuus (8 op)

Opintojakson tunnus: T540-5

Opintojakson perustiedot


Laajuus
8 op

Sisältö

Tavoite:
Opiskelija perehtyy ravintolaruoanvalmistukseen. Hän tuntee ravintolan ruokatuotannon periaatteet, tavallisimmat ruoka-annokset ja juomat sekä tietää käytännön tarjoiluun liittyvät tekniset toiminnot. Hän syventää myös viinien tuotetuntemustaan. Opiskelija hallitsee alkoholilainsäädännön, tupakkalain sekä ravintolan omavalvonnan.

Opintojakson sisältö:
- Juomatietous, viinitietous ja tarjoilu 5 op
- Ravintolaruoanvalmistus 3 op

Opiskelumenetelmät:
- luennot, käytännön harjoitukset ja kirjalliset tehtävät


Arviointimenetelmät:
Sovitaan opintojakson alussa

Opetuskieli:
Suomi

Edeltävät opinnot:
- palvelujen tuottaminen T060
- palveluosaaminen T061

Kirjallisuus:
Sovitaan opintojakson alussa.

Siirry alkuun