Tuotekehitys ja markkinointiLaajuus (10 op)
Opintojakson tunnus: T660-5
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 10 op
Sisältö
Opintojakson vastuuopettajat: Taija Karhe, Mikael Lindell
Tavoite:
Opiskelija syventää elintarvikekemian ja -fysiikan osaamistaan perehtymällä ruoanvalmistuksen kemiallisiin ja fysikaalisiin ilmiöihin. Hän perehtyy tuotekehitysprosessiin ja osaa soveltaa ja toteuttaa tietoja ja taitojaan yritysprojekteissa.
Opintojakson sisältö:
-ruoka-aineiden muutokset ruoanvalmistuksessa, kokeellinen ruoanvalmistus
-tuotekehitysprosessi
-yritysprojektit
Opetusmenetelmät / opiskelumenetelmät:
-luennot
-käytännön projektit
-opintokäynnit
Arviointimenetelmät / kohteet:
-käytännön työskentely
-harjoitukset
-aktiivinen osallistuminen
Opetuskieli:
suomi
Kirjallisuus:
Sovitaan kurssin alkaessa.