Siirry suoraan sisältöön

Tuotekehitys ja markkinointiLaajuus (10 op)

Opintojakson tunnus: T660-5

Opintojakson perustiedot


Laajuus
10 op

Sisältö

Opintojakson vastuuopettajat: Taija Karhe, Mikael Lindell

Tavoite:
Opiskelija syventää elintarvikekemian ja -fysiikan osaamistaan perehtymällä ruoanvalmistuksen kemiallisiin ja fysikaalisiin ilmiöihin. Hän perehtyy tuotekehitysprosessiin ja osaa soveltaa ja toteuttaa tietoja ja taitojaan yritysprojekteissa.

Opintojakson sisältö:
-ruoka-aineiden muutokset ruoanvalmistuksessa, kokeellinen ruoanvalmistus
-tuotekehitysprosessi
-yritysprojektit

Opetusmenetelmät / opiskelumenetelmät:
-luennot
-käytännön projektit
-opintokäynnit

Arviointimenetelmät / kohteet:
-käytännön työskentely
-harjoitukset
-aktiivinen osallistuminen

Opetuskieli:
suomi

Kirjallisuus:
Sovitaan kurssin alkaessa.

Siirry alkuun