PalvelutilanteetLaajuus (5 op)
Opintojakson tunnus: T061B-10
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
Sisältö
Opintojakson tyyppi
Pakollinen
Opintojakson taso
Ammatilliset opinnot
Opintojakson tavoitteet
Opiskelija perehtyy palvelutilanteiden järjestämisen perustekijöihin. Hän osaa toteuttaa taloudellisesti ja laadullisesti tarkoituksenmukaista palvelua. Opiskelija perehtyy tarjoilun perusteisiin ja työelämän yleisimpien asiakastilaisuuksien järjestämiseen.
Opintojakson sisältö
- palvelutilanteen järjestämisen periaatteet
- erilaiset tilajärjestelyt
- tarjoilun perusteet
- yleisimmät työelämän asiakastilaisuudet (cocktailtilaisuus, liikelounas, buffet tarjoilu)
- toimiminen erilaisissa palvelutilanteissa
Opetusmenetelmät
- luennot
- käytännön harjoitukset
- oppimispäiväkirja
Arviointimenetelmät
- aktiivinen osallistuminen
- oppimispäiväkirja
Edellytys opintojaksolle pääsemiseksi
-
Kirjallisuus
- sovitaan kurssin alkaessa
Opintojaksosta vastaava opettaja
Taija Karhe, Eija Reunanen
Opetusvuosi / periodi
1. vuosi
Opetuskieli
Suomi