Siirry suoraan sisältöön

PalvelutilanteetLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: T061B-10

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op

Sisältö

Opintojakson tyyppi
Pakollinen

Opintojakson taso
Ammatilliset opinnot

Opintojakson tavoitteet
Opiskelija perehtyy palvelutilanteiden järjestämisen perustekijöihin. Hän osaa toteuttaa taloudellisesti ja laadullisesti tarkoituksenmukaista palvelua. Opiskelija perehtyy tarjoilun perusteisiin ja työelämän yleisimpien asiakastilaisuuksien järjestämiseen.

Opintojakson sisältö
- palvelutilanteen järjestämisen periaatteet
- erilaiset tilajärjestelyt
- tarjoilun perusteet
- yleisimmät työelämän asiakastilaisuudet (cocktailtilaisuus, liikelounas, buffet tarjoilu)
- toimiminen erilaisissa palvelutilanteissa

Opetusmenetelmät
- luennot
- käytännön harjoitukset
- oppimispäiväkirja

Arviointimenetelmät
- aktiivinen osallistuminen
- oppimispäiväkirja

Edellytys opintojaksolle pääsemiseksi
-

Kirjallisuus
- sovitaan kurssin alkaessa

Opintojaksosta vastaava opettaja
Taija Karhe, Eija Reunanen

Opetusvuosi / periodi
1. vuosi

Opetuskieli
Suomi

Siirry alkuun