Ruoka ja media / Food and MediaLaajuus (6 op)
Opintojakson tunnus: T630-5
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 6 op
Sisältö
Opintojakson vastuuopettajat: Taija Karhe
Tavoite:
Opiskelija perehtyy ruoanvalmistuksen estetiikkaan ja sen merkitykseen ruoan esille laittamisessa. Hän tutustuu ruokaan liittyvään informaatioon mediassa sekä osallistuu aiheeseen liittyviin projekteihin.
Opintojakson sisältö:
-ruoanvalmistuksen estetiikka
-sommittelu ja värioppi
-ruoanvalmistus ja media
-valokuvaus ja ruokakuvaukset
Opetusmenetelmät / opiskelumenetelmät:
-luennot
-käytännön harjoitukset
-opintokäynnit
-projektit
Arviointimenetelmät / kohteet:
-käytännön työskentely
-harjoitukset
-aktiivinen osallistuminen
Opetuskieli:
suomi
Kirjallisuus:
Kirjallisuus sovitaan kurssin alkaessa