Siirry suoraan sisältöön

Ruoka ja media / Food and MediaLaajuus (6 op)

Opintojakson tunnus: T630-5

Opintojakson perustiedot


Laajuus
6 op

Sisältö

Opintojakson vastuuopettajat: Taija Karhe

Tavoite:
Opiskelija perehtyy ruoanvalmistuksen estetiikkaan ja sen merkitykseen ruoan esille laittamisessa. Hän tutustuu ruokaan liittyvään informaatioon mediassa sekä osallistuu aiheeseen liittyviin projekteihin.

Opintojakson sisältö:
-ruoanvalmistuksen estetiikka
-sommittelu ja värioppi
-ruoanvalmistus ja media
-valokuvaus ja ruokakuvaukset

Opetusmenetelmät / opiskelumenetelmät:
-luennot
-käytännön harjoitukset
-opintokäynnit
-projektit

Arviointimenetelmät / kohteet:
-käytännön työskentely
-harjoitukset
-aktiivinen osallistuminen

Opetuskieli:
suomi

Kirjallisuus:
Kirjallisuus sovitaan kurssin alkaessa

Siirry alkuun