Ruokahävikki (2 op)
Toteutuksen tunnus: C-02472-CA00CN07-3008
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 03.12.2024 - 30.04.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 06.01.2025 - 31.05.2025
- Toteutus on päättynyt.
- Laajuus
- 2 op
- Korkeakoulu
- Seinäjoen ammattikorkeakoulu, SeAMK Seinäjoki, Frami
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 60
- Opintojakso
- C-02472-CA00CN07
Osaamistavoitteet (Opintojakso)
Opintojakson suoritettuaan opiskelija • Osaa arvioida ruokahävikin määrää ja eri hävikkilajeja (keittiö-, lautas- ja tarjoiluhävikki) • Osaa hyödyntää osaamistaan yritysten tai muiden alan organisaatioiden kehittämisessä • Tunnistaa ruokahävikkiin liittyviä taloudellisia mahdollisuuksia sekä rajoitteita työelämässä • Ymmärtää ruokahävikkiin liittyvien lainsäädännöllisten tekijöiden merkityksen ruokahävikin myynnissä
Sisältö (Opintojakso)
Johdanto, kurssin tavoitteet ja käytänteet, pohdintatehtävä Ruokahävikkilajit ja hävikin vaihtelu Ruokahävikin taloudellinen merkitys ja ympäristöhaasteet Toimintaympäristö ja hävikin hyödyntäminen Esimerkkikohteet ja lainsäädäntö
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Osaamistestit ja essee
Arviointiasteikko
1-5
Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät
Verkkoluennot, osaamistestit ja essee 2 op
Oppimateriaalit
Ilmoitetaan opintojakson alkaessa
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opiskelijan työmäärä yhteensä 54 h itsenäistä verkko-opetusta