Siirry suoraan sisältöön

Eräruokien valmistus (3op)

Opintojakson tunnus: V695-12

Opintojakson perustiedot


Laajuus
3 op

Osaamistavoitteet

Tavoite:
Opiskelija ymmärtää suomalaisen ruokatuotannon merkityksen osana elämyspalveluiden tuottamista. Opiskelija saa valmiuksia suunnitella ja toteuttaa turvallisia ruokailutilanteita eräolosuhteissa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Opiskelija osaa huomioida asiakasturvallisuuden osana palvelukokonaisuuden tuottamista.

Sisältö

Opintojakson sisältö:
- Vanhat ruoanvalmistusmenetelmät ja perinneruoat
- Asiakastilaisuuksien järjestäminen maasto-olosuhteissa
- Elämyksen tuottaminen (elämyspyramidi-malli)
- Asiakasturvallisuus ja hygienia

Siirry alkuun